neděle 25. března 2012

Praque Patchwork meeting 2012

V pátek začíná výstava, na kterou se velmi těším. Pojedete také? Má někdo zájem se se mnou potkat v sobotu v Praze? Budu se těšit.
There is a Praque Patchwork meeting starting in Friday in Prague. Are you going too? Are you interested to meet me in Saturday? I´ll be glad to see you.

středa 21. března 2012

Louka - The meadow

Jednu deku mám téměř dokončenou, tak je čas myslet na další. U Victorie jsem se insirovala spoustou trojúhelníků a vyšla mi z toho kytička, takže další deka bude Louka.



I have nearly finished Spiderweb quilt, so it is time to thing about new project. I´m inspired by Victoria
and her Triangles galore. I have made a flower. For that next quilt will name The meadow.

úterý 6. března 2012

Založila jsem obchod - I have a shop

Dokončila jsem deku Zig-zag a řekla jsem si, že konečně zkusím něco prodat. Pokud máte zájem, podívejte se do mého obchodu, zatím nabízím jednu větší a jednu dětskou deku.
K nově dokončené dece podrobnosti: rozměr je opět 140 * 200 cm, výplň silnější vatelín, pročitá ručně, vzor tři vepsané čtverce, který vychází ze vzoru deky. Na zadní stranu jsem použila, co dům (a skříň dal), takže je to 2x pruhovaná  hnědá látka ze 70. nebo 80. let, nepoužitá. Ještě, že ty naše babičky dělaly nějaké zásoby.






I have finished my Zig-zag quilt and decides to sell it. For that I registered a shop. You are welcome to visit it.
My newly finished guilt is 55 x 79 inches, batting is thicker, I hand quilted square on it. The back side is a  braun fabric from my granny, buy in 70´s or 80´s.